Sisältöön »
fiilis-aurinkopaneelit-2.jpg
 

Aurinkosähkö- kannattavaa ja vastuullista energiantuotantoa

Aurinkosähkö- kannattavaa ja vastuullista energiantuotantoa

Aurinkosähköasennuksissa erotumme kilpailijoistamme suunnitelmallisuudella: emme myy samaa vakioratkaisua kaikille, vaan teemme joka kohteesta yksilöidyn suunnitelman. Kun annamme tarjouksen, käymme kohteessa ja katsomme että katto sekä muut rakenteet ovat kunnossa asennukselle. Tarkistamme onko asennus mahdollista tutkimalla sähkökeskuksen nykytilanteen.

Asennuksen jälkeen mittaamme järjestelmän standardien mukaisesti. Asiakkaalle jää mittaustodistukset, sekä käyttö- ja huolto-ohjeet.

Nyt aurinkosähkö myös OP Yrityspankki Oyj:n myöntämällä SOG -rahoituksella »

 

Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai HiE -aurinkopaneelit

Hyundai on loistava valinta, kun haluat tehokkaan ja kauniin aurinkopaneelin tutulta ja luotettavalta valmistajalta! Hyundai Energy Solutions on hyväksytty korkeimpaan Tier 1 -luokkaan, johon hyväksytään ainoastaan 2 prosenttia aurinkopaneelien valmistajista. Musta aurinkopaneeli muodostaa kauniin pinnan sekä tummille että vaaleille katoille.

Lisätietoja »

 

ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

ZNShine Solar ZXM7 -aurinkopaneelit

Valmistettu tarkoin valikoiduista materiaaleista ja komponenteista, mikä takaa laadun, keston ja tehokkuuden. ZNSHINE SOLAR ZXM7-SHLDD108 kaksipuoliset lasi-lasi-paneelit yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja loistavan suorituskyvyn jopa varjostettunakin. Ne sopivat niin perinteisiin kattoasennuksiin kuin myös rakenteisiin integroituihin asennuksiin. Paneeleiden avulla voit tuottaa puhdasta energiaa ja samalla pienentää energialaskuasi.

Lisätietoja »

 

ZNShine Solar -kaksipuolinen aurinkopaneeli

ZNShine Solar -kaksipuolinen aurinkopaneeli

Kaksipuolinen (bifacial) aurinkopaneeli tuottaa sähköä myös paneelin kääntöpuolelta. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen maa-asennuksissa, sillä maa ja varsinkin lumi heijastavat valoa myös paneelin takapuolelle. Parhaimmillaan paneelin kääntöpuolelta saadaan jopa 25 prosenttia lisää aurinkosähköä.

Lisätietoja »

 

 Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelit

Uusissa Canadian Solar -aurinkopaneeleissa käytetyt half-cut-kennot (tai kaksoiskennot) ovat uusin teknologinen edistysaskel aurinkopaneelien kehityksessä. Half-cut-kennot ovat erityisen laserteknologian avulla puoliksi leikattuja aurinkokennoja.

Puolitetut kennot tuottavat vain puolet tavanomaisen aurinkokennon tuottamasta sähkövirrasta, minkä seurauksena aurinkopaneeli tuottaa vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

Lisätietoa »

 

Hanwha Q.PEAK DUO ML-G10 -aurinkopaneelit

Hanwha Q.PEAK DUO ML-G10 -aurinkopaneelit

Q CELLS on yksi maailman johtavista aurinkokenno- ja paneeliratkaisujen valmistajista. Yhtiö on myös arvostettu ja tunnustettu kokonaisenergiaratkaisujen toimittaja, joka toimittaa puhtaan energian ratkaisuja kennoista, paneeleista ja varastointituotteista aina suuriin aurinkosähköprojekteihin kaikilla suurilla markkinoilla maailmassa.

Lisätietoa »

 

Longi solar PV paneeli HI-MO5 MONO

Longi solar PV paneeli HI-MO5 MONO

Longi HI-MO5 Mono on mustilla kehyksillä varustettu tehokas ja tyylikäs Half-Cut yksikiteinen aurinkopaneeli. Laadukas moduulitekniikka tarjoaa erinomaista tehokkuutta ja pitkän aikavälin luotettavuutta. Takuu 12/25 vuotta. Valmistettu Kiinassa.

Half Cut (HC) yksikide aurinkopaneelit tuottavat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella sähköä jo pienemmällä auringon säteilyteholla sekä kuumalla ilmalla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

Lisätietoa »

 

Lisäosat

 

Sofar Solar -invertterit

Sofar Solar -invertterit muuttavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Nordic Sun® aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmät

Nordic Sun® aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmät ovat turvallinen valinta suomalaisille katoille.

Orima Solar

Orima Solar - mekaanisesti kestävä ja vesiturvallinen kiinnitysjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien yleisimpien kattotyyppien kanssa.

Esdec FlatFix Wave® Plus

Esdec FlatFix Wave® Plus – Aurinkopaneelin kiinnikkeet erityisesti isoille tasakatoille.

 

Lisätietoja

 

Antti Karppelin

Antti Karppelin
050 587 7772
antti@karppelin.fi

Petri Okkonen

Petri Okkonen
050 411 4011
petri.okkonen@enerkia.fi

 

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Yhteystietosi

Viestisi

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:
 
 
 
 


Jätä tämä tyhjäksi